به گزارش مشرق به نقل از دیلی میل، نتایج یک تحقیق نشان میدهد، گوشت قرمز گوسفند و گوساله تا ۵۰ روز قابلیت نگهداری در فریزر را دارد.
پژوهشگران میگویند: برای هر ماده غذایی فریزری بهترین زمان مصرف، حداکثر تا قبل از رسیدن به نصف زمان مورد نظر برای نگهداری آن در فریزر است.
بیشتر بخوانید:
گوشت وارداتی چرا بالاتر از قیمت جهانی دست مردم میرسد؟
این مطالعه که توسط محققان توسط انجمن تولیدکنندگان گوشت انگلیس صورت گرفته تأکید میکند، بستهبندیهای گوشت باید با دقت بیشتری انجام شود.
علاوه بر این، لازم است است نظارت بر فروشگاهها بیشتر شود تا از تعویض تاریخ گوشتهای بستهبندی شده جلوگیری به عمل آید.